Viziteaza site-ul itmar.ro pe ShopMania

CONDITII DE MONTARE A COMPONENTELOR:

1. Orice componenta achizitionata trebuie sa functioneze pentru scopul mentionat in comanda dvs.

2. La receptia componentei daca se considera ca piesa furnizata de noi nu este potrivita sau/si prin montare ar putea aduce defectiuni nu o folositi si semnalati orice problema catre SC IT MAR SOLUTION SRL

3. Componenta livrata trebuie sa fie montata pentru scopul pentru care a fost achizitionata si in conditii recomandate de producator pe site-ul oficial.

4. Toate operatiunile de montare a componentei trebuie efectuate intr-un service autorizat si de personal calificat. SC IT MAR SOLUTION SRL isi rezerva dreptul de a solicita documente de la service-ul la care ati efectuat montajul.


RETURNARE PRODUSE:

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris, prin completarea Formularului de Retur Produs, pe vânzător că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Dupa completarea Formularului de Retur Produs, asteptati sa va contactam prin e-mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la procedura de retur.

Returnarea efectivă a produsului se efectueaza prin orice firma de curierat cu condiția ca produsul sa fie în aceeasi stare in care a fost livrat (bine ambalat cu toate accesoriile, cu etichetele intacte).

NU primim retururi prin Posta Romana. NU trimiteti colete cu plata ramburs, le vom refuza primirea.

Contravaloarea mărfii returnate, fără întarzieri nejustificate și în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a renunța la cumpărare se va plăti prin virament bancar.

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzătoare a produselor. 

In cazul in care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati pe email la adresa office@itmar.ro sau telefonic pentru a remedia aceasta neplacere ( cu dovada aferenta situatiei). In cazul unui produs defect sau trimis gresit pentru inlocuirea cu un produs similar sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi platita de SC IT MAR SOLUTION SRL.

In cazul unui retur de produs, urmatoarele cerinte sunt obligatorii:

- Produsul trebuie sa fie returnat in aceeasi conditie in care a fost primit, sa nu prezinte urme de folosire excesiva, uzura accectuata sau murdarie si sa fie ambalat corespunzator pentru a nu se defecta la tranport.

- Returnarea produsului se face doar prin intermediul firmelor de curierat (orice firma de curierat care livreaza direct la adresa) iar plata transportului este achitata de expeditor (client).

- NU acceptam retururi trimise prin posta sau cu plata ramburs la destinatar.

- Returnarea sumei se face DOAR prin transfer bancar, prin urmare IN COLET trebuie pus un bilet pe care este scris COD IBAN*, BANCA, NUME SI PRENUME TITULAR, NUMELE PE CARE ESTE FACUTA COMANDA. Aceasta metoda de rambursare a banilor este cea mai rapida si sigura. Returnarea banilor se va efectua in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea si verificarea coletului.

Banii se returneaza doar pentru produse, nu si pentru transport.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 14 zile de la acceptarea returului.

Legislația românească în vigoare prevede:
“consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

DREPTUL DE RETRAGERE

Potivit legislatiei in vigoare, CLIENTUL persoana fizica isi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT in termen de 14 (paisprezece) zile de la intrarea in posesie a PRODUSELOR.

In cazul in care CLIENTUL persoana fizica solicita retragerea din CONTRACT folosind Formularul de Retragere in cadrul termenului legal, in cazul in care COMANDA este achitata, SC IT MAR SOLUTION SRL va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile lucratoare de la data informarii SC IT MAR SOLUTION SRL de catre CLIENTUL persoana fizica asupra deciziei sale de retragere din CONTRACT.

SC IT MAR SOLUTION SRL dupa caz va putea amana rambursarea sumei pana la primirea PRODUSELOR vandute.
Conform OUG nr. 34/2014, care reglementeaza drepturile consumatorilor – sunt exceptate de la dreptul de retragere din CONTRACT urmatoarele:
– furnizarea de PRODUSE sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de catre CLIENTUL persoana fizica;

Coordonate adresa retur :
SC IT MAR SOLUTION SRL  – str. Mehadia nr.43  Bucuresti - sector 6

Durata de returnare a sumei platite pe produs este de cel mult 14 zile lucratoare dupa ce comanda a fost primita si inspectata de catre unul din reprezentantii magazinului.


CONDITII DE ANULARE A GARANTIEI:

1. Sigiliul a fost indepartat, deteriorat sau rupt.

2. Garantia se anuleaza pentru produsele care prezinta malfunctionalitati datorate manipularii sau instalarii/montarii improprii.

3. Nu a fost utilizat corespunzator conform instructiunilor oferite de producator pe site-ul oficial.

4. Nu are accesoriile aferente.